Upute za proces naručivanja

Katalog znakova osmišljen je da ubrza i olakša proces naručivanja znakova i/ili upita za ponudu cijena. Prije uporabe kataloga iz izbornika, potrebno je izvršiti registraciju korisnika na izborniku s desne strane gdje je obavezno unijeti puno ime i prezime, korisničko ime za prijavu na stranicu kao i zaporku.
 
Nakon toga, potrebno je prijaviti se na stranicu i nastaviti sa unosom adresa za dostavu računa i adrese za isporuku robe. Link za uređivanje profila i unos adresa naći ćete na desnom izborniku nakon što se prijavite na site. Svi podaci su obavezni i unose se samo jedan put i uvelike olakšavaju i ubrzavaju kasnije naručivanje.
 
Prilikom naručivanja znakova standardnih dimenzija i simbola, potrebno je iz padajućeg izbornika Dimenzije, odabrati željenu dimenziju, klasu folije i količinu te kliknuti na gumb Naruči.
 
Prilikom naručivanja znakova i ploča nestandardnih i promjenjivih dimenzija, potrebno je iz padajućeg izbornika Dimenzije odabrati "promjenjivo" , klasu folije, a u polje Dodatni opis upisati dimenziju, način izrade te sadržaj. U polje za količinu unijeti količinu ploča, a stvarna dimenzija pojedine ploče će biti u dodatnom opisu ili u priloženom dokumentu.
 
Ukoliko dimenzija nije određena nego ovisi o visini slova, broju natpisa i simbola na ploči, dimenziju nije potrebno pisati nego će biti određena prilikom grafičke pripreme.
 
Obzirom da su ploče na slikama informativnog karaktera, crteže ploča koje naručujete možete uploadirati prilikom završetka naručivanja, tako da sadržaj nije potrebno pisati, dovoljno je samo dimenzija i način izrade (povijeni rubovi; sa aluminijskim okvirom/ojačanjem; aluminijske lamele; ravan aluminijski lim 2 ili 3 mm itd)
 
Na primjer:
 
Ploča D03
 
  • Klasa folije: 1 (Odabrati iz padajućeg izbornika)
  • U dodatni opis:
    • Dimenzije 200x150 cm
    • Lijevo: Drniš + ac A1 + žc 6091
    • Desno: Kaštela, Split (aerodrom) + dc 409
    • Ravno: Dubrovnik, Split + dc 8
    • dopunska na ploči - 300 m
    • Izrada - aluminijske lamele (alu lim sa okvirom; alu lim povijenih rubova...)

Prikazano je primjer naručivanja prometnih ploča bez priloženih skica. Ukoliko se skice prilažu prilikom završetka narudžbe/upita, u opis je dovoljno napisati da će skica biti poslana elektronički, faxom i slično.

Polje Dodatni opis je proizvoljno i služi za unos informacija vezanih za konkretan artikal (kod promjenjivih znakova upisati željenu vrijednost; kod dopunskih ploča upisati natpis, vrijednost, boju podloge i sl.)

Kod završetka naručivanja, u polje Napomena naručitelja, upisati okvirni datum isporuke, hitnost, kontakt osoba kao i sve ostalo bitno vezano za rokove i način isporuke kao i napomenu da se radi o upitu za ponudom ukoliko je to i slučaj.